Våra tjänster

Vi har servicetekniker runt om i Sverige. Vår vision är att kunna finnas till hands när det väl behövs. Erfarenhet och gott om reservdelar är vårt signum när vi agerar i skarpt läge. Målsättningen är solklar- vi skall inte behöva åka två gånger för att fixa ett fel!

På Concept Education profilerar oss med flera unika utbildningar. Det ger oss fantastiska möjligheter och ställer krav på oss att hela tiden vara uppdaterade och finna nya lösningar, för att ständigt leverera i absolut toppklass!

Concept erbjuder en flexibel finansiering i egen regi. Fördelen med det är att vi har möjlighet att kreditvärdera kunden på ett något annorlunda sätt än de traditionella finansbolagen. Oavsett om du förestår en mindre förening eller äger en gymkedja, har vi utrustningen och kompetensen du behöver. Vi hjälper dig med affärsplan, nyckeltal, ritningar, kalkyler och vision.

Satsa på hälsan! Concept for Life erbjuder skräddarsydda hälsosatsningar utifrån företagets behov. Vi utgår från en nulägesanalys och genom individuella tester främjar vi hälsan och lyfter fram friskfaktorer både för individ och företag. Vi är er personliga hälsoleverantör.