Hyr Ett Gym - Sätt din hälsa i första rummet

Att hyra gym till både hem och alla typer av organisationer, inklusive företag, myndigheter, hotell, bostadsrättsföreningar, seniorboenden och idrottsklubbar tycker vi ska vara superenkelt. Alla kan gynnas av att investera i ett träningsrum med professionell utrustning. Hos oss kan du hyra gym och gymutrustning från 6 månader till ett lågt pris.

Att hyra ett gym är bra för både miljön (med vårt cirkulära system) och plånbok. Jämfört med leasing av gymutrustning eller köp behöver du heller inte binda upp något kapital, vilket gör att du inte behöver känna ovisshet inför framtiden.hyr ett gym by concept

Varför hyra?

Du har ett rum, vi har träningskunskapen och maskinerna, och vi anpassar utrustningen efter just dig. Genom oss har du alltid ett modernt träningsrum i huset. Bra för hälsan, plånboken och miljön.

Vi planerar, levererar och installerar. Och skulle ni mot förmodan inte vara nöjda hämtar vi tillbaka all utrustning igen.

Under hyrestiden har ni rätt att byta ut 20 procent av utrustningen varje år, t.ex. om ni märker att intresset för en viss träningsprodukt ökar och en annan står oanvänd. 

Hyrestid från 6 månader

Många leasing- och hyreskontrakt är långa (uppåt 7 år) och kräver många avstämningar innan ett beslut kan tas. Det tycker vi är onödigt. Hos oss kan du välja att hyra i 6–36 månader. Ett smart och flexibelt upplägg som gör det lätt och riskfritt att testa! 

Service och installation

Vi erbjuder alltid installation och service på utrusningen, allt skött av vår personal med många års erfarenhet. 

thomas concept träningsredskapKontakt via mail
för personlig offert

Ring för direkt kontakt

 

Hyra gym företag

Företagsgym är ett koncept som ständigt ökar i popularitet. Smidig träning för anställda leder till piggare, friskare och mer effektiv personal.

Att hyra företagsgym paket minskar mängden bundet kapital och ni kan känna efter om gym på ert företag faktiskt är rätt.

Vi planerar, levererar och installerar gymutrustning och träningsmaskiner, och om ni av någon anledning inte är nöjda hämtar vi tillbaka allt igen.

Under hyrestiden har du rätt att byta ut 20 procent av utrustningen varje år, t.ex. om du märker att intresset för en viss träningsprodukt ökar och en annan inte används. När hyrestiden går ut byter vi all utrustning mot ny, i senaste design och med de funktioner som du önskar.

Bostadsrättsföreningar

Letar du efter ett bra sätt att öka värdet kring din bostadsrättsförening och göra den mer attraktiv för eventuella köpare? Då är träningsrummet för gym till BRF ett mycket bra alternativ.

Med hyra ett gym kan du få tillgång till träningsutrustningen och maskinerna utan att binda kapitalet. Låt medlemmarna testa och komma med feedback kring den gymutrustning ni väljer att börja med. Och byt sedan ut upp till 20 procent av redskapen efter behov under hyrestiden för att få ut bästa möjliga användning och uppskattning kring träningsrummet eller gymmet.

Hotell

Ett hotellgym är idag något många besökare letar efter vid val av hotell, speciellt vid längre hotellvistelser. För många gäster är det lika viktigt som en skön säng eller en välsmakande frukost.

Genom att hyra hotellgym får du rätt träningsmaskiner och redskap och skapar ett förstklassigt gym som dina gäster kan lita på under deras vistelse hos er. Och efter hyrestiden är slut byter vi ut all utrustning till nya och fräscha redskap efter era önskemål.

Vi erbjuder också inpasseringssystem och inredning till omklädningsrum för en bra helhet.

Seniorboenden 

Ett aktivt boende är en viktig komponent i alla typer av fastigheter nuförtiden så självklart tycker vi att det också ska vara lättillgängligt för seniorboenden.

Hyr ett flexibelt gym till seniorboende med rätt redskap och maskiner utvalda av våra säljare med många års erfarenhet av vad som faktiskt fungerar och vilka träningsprodukter som passar olika typer av användare.

Myndigheter

Myndigheter precis som företag har mycket att få ut av att erbjuda sina anställda träningsmöjligheter på arbetsplatsen. En piggare, friskare och gladare organisation tar sig an utmaningar mycket mer effektivt.

Vi har många gånger tidigare jobbat med HR-avdelningar, arkitekter, ledningsgrupper, byggbolag etc. för att få till gym till myndigheter som är skräddarsydda för specifika behov. Vi är där alla steg på vägen från planering till projektering, installation och sen tillgängliga för service och support.

Tydliga ritningar och offert presenterar vi innan ni bestämmer er och ni har alltid 6 månaders “öppet köp”.

 

Hyra gym privat

Vi erbjuder fler hyresalternativ om du som privatperson vill träna med proffsiga träningsredskap till rätt pris. Minsta hyrestid är 6 till 12 månader.

De första tre månaderna betalas i förskott och frakt tillkommer. Därefter sker betalning via autogiro eller faktura månadsvis. Du kan när som helst avbryta ditt hyreskontrakt eller köpa loss ditt hyrda redskap (gäller ej produkterna från Concept 2).

Träningsutrustningen vi erbjuder är densamma som du hittar på premium-gym världen över. Den håller hög kvalité och är tillverkad i miljövänliga material.

Kontakta oss så tar vi fram offert och en plan för bästa möjliga lösning efter dina behov, helt kostnadsfritt!

Hemmagym

Gör det enkla valet och kör på hyra av ett hemmagym med olika val för pris och utrustning som passar dig. Som med gym för företag har du möjlighet att byta ut upp till 20 procent av dina träningsredskap under din hyresperiod.

Utan att själv behöva äga träningsutrustningen kan du enkelt lämna tillbaks gymmet när du exempelvis flyttar och inte har längre har möjlighet till träningsrum. Vi återanvänder då din utrustning så inget går till spillo.

Hyra hemmagym är bra för miljön, flexibelt och prisvärt.

 

Främja miljö med ett grönare gym

Med konceptet “Powered by You” som är framtaget av Hyr ett Gym och Concept minskar vi avtrycket på miljön genom att gymmet är helt oberoende av elektricitet. Alla företagspaket gym är av konceptet “Powered by You”.

Skippa tankarna kring skenande elpriser och oroa dig inte heller för strömavbrott!

Och när din hyresperiod går ut förser vi dig med ny utrustning men tar också hand om din gamla, som vi fortsätter återanvända i andra projekt. Med denna typ av cirkulär hyra går ingenting till spillo i onödan.

 

Hyra Träningsredskap och Träningsmaskiner

Du har också möjlighet som privatperson att hyra enstaka träningsprodukter hos oss. Hyr ditt löpband, din roddmaskin eller annan träningsmaskin från 6 månader med möjlighet att köpa loss redskapet när du vill. Väljer du att lämna tillbaka redskapet så tar vi hand om dina använda redskap för att hyra ut igen. Cirkulärt och flexibelt!

 

Vanliga frågor och svar

 

Vad betyder det att hyra gymutrustning?

När du hyr gymutrustning är det inte du som äger utrustningen och du betalaren oftast genom en fast månadskostnad. Det är uthyrare som äger gymutrustningen och du har därför möjlighet att lämna tillbaka utrustningen enligt överenskommelser i hyresavtalet.


Går det att hyra ett helt gym?

Ja, hos oss på Concept kan du hyra färdiga gym och gympaket via vårt koncept “Hyr ett Gym”. Eller så kan du hyra individuella träningsredskap om det önskas. Fördelen med hyra är flexibiliteten av att kunna säga upp och med våra gympaket har du också möjligheten att byta ut 20% av dina redskap under hyresperioden.


Vad kostar det att hyra gym?

Såklart beror det på vilken yta du vill täcka med gym och vad för gymutrustning och träningsredskap du ska använda. Vi har tagit fram gympaket från 1349 kr/mån.

erik concept träningsredskapBoka tid för besök
i vårt showroom

Ring för direkt kontakt