Hotellgym

Idag är det en stor mängd av sveriges befolkning som utför någon typ av fysisk träning dagligen. Denna grupp ser alltid över möjlighet till träning vid hotellbesök. Att då kunna erbjuda hotellgym med professionella träningsredskap och maskiner ökar din konkurrenskraft avsevärt.

Med vårt cirkulära system där vi fabriksrenoverar utrustning och återanvänder för hållbarare gym och flexibla hyresavtal med möjlighet till byte av upp till 20 procent av träningsredskapen under hyresperioden får du fler alternativ än att enbart köpa ny gymutrustning och sen vara fast i det beslutet. Vi erbjuder också inpasseringssystem och inredning till omklädningsrum för en bra helhet.

Kontakta oss för offert och rådgivning av våra erfarna säljare.

hotellgym exempel

 

Hyra hotellgym

Med våra alternativ för hyresavtal får du möjlighet till en mer flexibel finansiering av ditt gym. Ta del av professionella redskap med inkluderad service och installation utan något restvärde eller måsten för att binda kapital.

Våra gympaket startar på 1349 kr/mån. Läs mer om hyra på vår Hyr ett Gym sida.

 

Fördelar med gym för hotellet

Förenkla tränings-processen för dina gäster med ett hotellgym. Det kommer att uppskattas och sätter en seriös och hållbar prägel på ert hotell. Ett hotell där ni värnar för era hotellgästers hälsa och välmående.

  • Hälsosamma och nöjda gäster
  • Konkurrenskraftigare hotell med fler bekvämligheter
  • Attraktivare hotellbrand

 

Fördelar med hotellgym för hotellgästerna

  • Smidighet - Med hotellgym är det större chans att gäster verkligen tar sig tid till träning då det inte är för stor investering tidsmässigt och resursmässigt att ta sig till gymmet under sin vistelse.
  • Spara pengar - Med hjälp av det träningsrum ni erbjuder kan det sparas många kronor som annars skulle behöva gå till kostnader för träning som bensin vid resa, dagspass, parkering osv.
  • Konstant tillgång (förutsatt att ni har öppet dygnet runt) - Många gym har öppettider som är begränsade, med ett gym på hotellet kan ni ge gäster tillgång till träning när som helst under dygnet.

 

Färdiga paket för gym i hotell

Vi på Concept har över 20 års erfarenhet av att sätta ihop gympaket till olika typer av företagsgym, hotellgym och diverse andra träningsanläggningar.

Och vi har nu satt ihop färdiga paket med det vi tycker generellt sätt fungerar bäst på plats i lokalerna. Självklart beroende på hur stor yta det finns att jobba med kommer det se annorlunda ut men dessa färdiga paket är alltid ett bra val eller en grund att utgå från när du ska införskaffa hotellgym.

peter concept träningsredskapKontakt via mail
för personlig offert

Ring för direkt kontakt

 

Vanliga frågor och svar

 

Hur mycket kostar ett hotellgym?

Ett hotellgym med de viktigaste delarna för balanserad och hållbar träning och miljö kan kosta från 20 000 kronor upp till 200 000 kronor och högre beroende på vilken typ av redskap och hur stort yta du vill täcka. Här finns hyresalternativ som hos oss startar från 1349 kr/mån för hyra av gympaket.

 

Vad för gymutrustning behövs i ett hotellgym?

När det kommer till att välja gymutrustning till ditt hotellgym är det bra att tänka till kring vad din målgrupp kan tänka sig vilja utföra för typ av träning. Är det snabba morgonpass innan konferens som gäller eller har du gäster som stannar för längre semestrar som har tid för mer rejäla pass. Hur som helst är det bra med en balanserad uppsättning träningsmaskiner och redskap för möjlighet till både styrka och konditionsträning med basövningar.