Hyra och avbetalning - Gym & Gymutrustning

Vi erbjuder fler hyresalternativ om du som privatperson vill träna på proffsiga träningsredskap till rätt pris. Minsta hyrestid är 6 till 12 månader.
De första tre månaderna betalas i förskott. Frakt tillkommer. Därefter sker betalning via autogiro eller faktura månadsvis. Du kan när som helst avbryta ditt hyreskontrakt eller köpa loss ditt hyrda redskap (gäller ej produkterna från Concept 2).

För mer information kring hyra för företag, privat, bostadsrättsföreningar mm. Kolla in vår "Hyr Ett Gym" avdelning.

Eller kontakta oss för mer info!
Concept 
Huskvarnavägen 78
554 54 Jönköping
Tel: 036 - 39 57 57
Email: info@concept.se

 

Ett urval av hyresalternativ vi erbjuder just nu på enstaka konditionsredskap

 

 

Hyra gymutrustning företag

Företagsgym är ett koncept som ständigt ökar i popularitet. Smidig träning för anställda leder till piggare, friskare och mer effektiv personal.

Att hyra företagsgym paket minskar mängden bundet kapital och ni kan känna efter om gym på ert företag faktiskt är rätt.

Vi planerar, levererar och installerar gymutrustning och träningsmaskiner, och om ni av någon anledning inte är nöjda hämtar vi tillbaka allt igen.

Under hyrestiden har du rätt att byta ut 20 procent av utrustningen varje år, t.ex. om du märker att intresset för en viss träningsprodukt ökar och en annan inte används. När hyrestiden går ut byter vi all utrustning mot ny, i senaste design och med de funktioner som du önskar.

 

Hyra hemmagym och träningsredskap privat

Gör det enkla valet och kör på hyra av ett hemmagym med olika val för pris och utrustning som passar dig. Som med gym för företag har du möjlighet att byta ut upp till 20 procent av dina träningsredskap under din hyresperiod.

Utan att själv behöva äga träningsutrustningen kan du enkelt lämna tillbaks gymmet när du exempelvis flyttar och inte har längre har möjlighet till träningsrum. Vi återanvänder då din utrustning så inget går till spillo.

Träningsutrustningen vi erbjuder är densamma som du hittar på premium-gym världen över. Den håller hög kvalité och är tillverkad i miljövänliga material.

Hyra hemmagym är bra för miljön, flexibelt och prisvärt.

Kontakta oss så tar vi fram offert och en plan för bästa möjliga lösning efter dina behov, helt kostnadsfritt!