Showroom - Welcome to our playground!

Varmt välkommen till Europas, kanske även världens, största showroom för träning! Här kan du se, prova och jämföra vår utrustning och få en insikt i vad som passar just dig och din träningsanläggnings behov.

Du får med egna ögon se och känna på alla olika golv du kan välja bland, provspringa löpband, och träna på olika modeller av vår utrustning. Vårt showroom är gjort för att väcka idéer, inspiration och träningsbegär. Intrycken tar du sedan med dig hem som inspiration till din blivande eller befintliga anläggning. Vill du dela med dig av din inspiration till din personal eller dina kollegor? Det löser vi! Våra populära kick-offer, utbildningar och inspirationsdagar borgar för att du lämnar vårt showroom med nya idéer och kunskaper. Självklart erbjuder vi även konferensmöjligheter, föreläsningar, måltider samt övernattning.

Vill du boka vårt showroom för kickoff, inspirationspass, föreläsning eller liknande? Skicka ett mail till info@concept.se så återkommer vi till dig så snart som möjligt. Oavsett om du driver ett gym eller söker en lunchaktivitet för kollegorna på jobbet, så får du teambuilding, kunskap och inspiration med oss!