Susanne Dalsätt

Susanne Dalsätt är föreläsare, träningscoach, hälsoinspiratör och har jobbat i hälsobranschen sedan 1998. Hon har hjälpt tusentals människor till en bättre hälsa genom sina föreläsningar, kurser, event och individuella rådgivningar. Tillsammans med sin man äger och driver hon Persgården på Visingsö som har producerat ekologisk müsli sedan början på 70-talet. Visingsö som även blivit centrum för många träningsevent och inspirationsdagar som Susanne anordnar.

Bland mycket annat har hon figurerat som kostexpert i programmet ”Tjockholmen” på Kanal 5 och lagat mat i ”Halv åtta hos mig” på TV 4. Susanne är även författare till boken Behåll vikten med GI. När hon inte blandar mysli eller inspirera andra är träning en viktig del i Susannes liv. Hon har tre genomförda Ironman i bagaget och tränar just nu inför sin fjärde Ironman i Kalmar och Rockman Swimrun i Norge.

Ett av Susannea viktigaste verktyg för framgångsrik träning är att regelbundet genomföra tester på Concept for Life. Hon inledde säsongen genom att genomföra Hälsoprofil Life Large för att få fullständig koll på både form och allmänfysik. Utifrån testresultaten fick hon specifika riktlinjer för framgångsrik träningsutveckling.

Susannes bakgrund är raka motsatsen mot hur hon lever idag och det är att genom att dela med sig av den resan hon inspirerar andra till att våga sätta höga mål, anta utmaningar och tro på att allt är möjligt.


Susannes hemsida