Hoppa till innehållet

Välj Privatkund eller Företagskund

Företagskund Privatkund
Priser EXKL. MOMS
KUNDVAGN (0)

Louise Östgaard

Louise har ett brinnande intresse för att människor ska må bra i sina livsmönster, och besitter en extra växel drivkraft när det gäller människor som vill och kan åldras genom en fysiskt aktiv vardag!

Följ Louise. Spotifylista avspänning och MediYoga

facebook.png   spotify 2.png

”En mur är en bro som står på högkant” 

Hennes utbildningsprofil innebär kompetens på universitetsnivå inom livsstil och hälsofrämjande, i synnerhet för personer i behov av aktiv rehabiliteringsträning. Hon ser sin roll som att underlätta och guida personer i sin egen utveckling. Genom att hjälpa människor se sina egna resurser, ökar tilliten till den egna förmågan, och ger redskap för att veta vad personen behöver bli medveten om i sitt förändringsarbete. Louise kombinerar gärna intresse med arbete. Hon har varit ansvarig sjukgymnast vid uppstarten av Flottiljen Spa & Träning i Järfälla (träning och rehabilitering för äldre), har arbetat som sjukgymnast med funktionshindrade barn samt på Anorexicenter i Stockholm. Nu startar hon upp Anorexienheten i Borås.

Hennes stora intresse för hästar och ridning bidrog till att hon verkade inom handikapp-ridning, och som tidigare regionchef för Sportlife fick hon utlopp för sin vision att ändra sjukvård till friskvård!

Fler Spotifylistor

Senior
För Trigger point therapy-rullning

Utbildar i:
Concept Aktiv Senior, Triggerpoint Therapy.

Utbildning:
Leg. sjukgymnast, inriktning beteendemedicin. Kost & Friskvårdspedagog. Ledarskap och coaching. Gestaltterapi, Kroppsmedvetenhet och personlig utveckling. Les Mills BODYBALANCE®, BODYVIVE®, RPM®. Master Trainer Triggerpoint Therapy, GIFT; Gray Institute Function for Transformation, Applied Functional Science. Medicinsk yoga.

  • cybex
  • concept2
  • octane_fitness
  • woodway.png
  • wattbike.png
  • tanita
Produkten har lagts i kundvagnen