Hoppa till innehållet

Välj Privatkund eller Företagskund

Företagskund Privatkund
Priser EXKL. MOMS
KUNDVAGN (0)

Jenny Ahlin

”What you give is what you get!” Innan Jenny började instruera 2002 var fotboll hennes stora passion och intresse. När hon efter år som hårdsatsande vänsterback valde att lägga fotbollen åt sidan, kom hon in i gymbranschen och har sedan 2004 jobbat heltid som Personlig Tränare och instruktör.

Följ Jenny
 

facebook.png  twitter.png   instagram.png

Jennys filosofi är att jobba med helheten med sina kunder och hon drivs av att hjälpa andra personer till att hitta kärleken till rörelse. Med ett glädjespridande, brinnande intresse för träning och individen, inspirerar hon på konvent runt om i Sverige. Jenny är motiverande, pedagogisk och driven vilket får hennes deltagare att ta sig till nivåer som de aldrig trodde var möjliga.

Jenny drivs hela tiden till att kunna delge sin kunskap till sina kunder och klienter för att få dem till att förstå sitt varför, detta gör Jenny till en mycket eftertraktad utbildare, instruktör och Personlig Tränare!

Utbildar i:
TRX STC, TRX GSTC, TRX Rip, TRX Rip Group, TriggerPoint, The Grid, VIPR, ViPR Group

Utbildning:
Master Trainer TRX, TRX Rip, TriggerPoint och VIPR, Hälsopedagog (massör, testledare), Biomedicinsk examen med fysisk träning som inriktning vid Halmstad Högskola,  The Academys alla steg för Personlig Tränare. Les Mills CXWORX®, RPM®, GRIT® Series. 3D Funktion Modul 1 – Personlig Tränare


TRX-pass av Jenny Ahlin

Spotifypasset, från Fitness Magazine.spotify 2.png  Ladda ner Spotify spellistan till Jennys TRX pass här    

pdf_icon.jpg  Ladda ner Spotifypasset, Fitness Magazine i PDF-format


Läs mer om Jenny

jenny.ahlin.com


 

  • cybex
  • concept2
  • octane_fitness
  • woodway.png
  • wattbike.png
  • tanita
Produkten har lagts i kundvagnen