Hoppa till innehållet

Välj Privatkund eller Företagskund

Företagskund Privatkund
Priser EXKL. MOMS
KUNDVAGN (0)

Servicetekniker - Lärling/Trainee Göteborg

Nytt jobb ger nya vyer. Concept Träningsredskap AB ingår i en koncern med en omsättning på ca 150 milj. Vi är 50 anställda och har haft en stark tillväxt de senaste åren. Vi jobbar med träningsredskap till gym, företag, kommuner, föreningar och privatpersoner. Concept har huvudkontor i Jönköping och lokalkontor i Stockholm, Helsingborg, Skellefteå och Göteborg. Vi söker nu medarbetare som vill bidra och utvecklas tillsammans med oss.

Med placering i Göteborg erbjuder vi en ung, motiverad person en möjlighet att lära sig ett teknikeryrke på ett handfast sätt. Du skall som lärling under ett år följa våra rutinerade tekniker och lära dig arbetet från grunden i autentisk miljö. Efter ett år och godkända tester kommer du få ett erbjudande om arbete hos oss på Concept.

Under lärlingstiden kommer du alltid att utföra uppdrag tillsammans med en annan tekniker som fungerar som handledare och kollega. Du utgår från Göteborg men kan komma att besöka de andra orterna över veckobesök. Du får praktisk erfarenhet av arbetet och utbildning i samband med uppdragens utförande.

Efter genomförd lärlingstid, (12 månader) kommer du att erbjudas möjlighet till anställning vid något av våra fem kontor (Jönköping, Stockholm, Göteborg, Helsingborg eller Skellefteå), förutsatt att du uppfyller de krav vi ställer på kunskap, attityd och utförande. Under lärlingstiden erhålls en lön som är något lägre än den ordinarie lönen. Körkort är ett krav.

Att jobba som servicetekniker på Concept.

Vi levererar träningsutrustning av hög kvalité till sporthallar, gym, räddningstjänst och kommuner. Dessa redskap är precis som en bil - de behöver tillsyn, underhåll och service. Detta uppdrag sker i princip uteslutande ute på plats hos respektive kund.

Som servicetekniker kommer du att jobba med såväl styrketräningsmaskiner som konditionsprodukter. Det innebär allt från enkel mekanik till relativt avancerad elektronik och allt däremellan. Du servar, reparerar och underhåller våra kunders maskiner samt arbetar med nyinstallationer och montering av nämnda redskap. Arbetet sker ute på fältet delvis på egen hand och delvis tillsammans med annan tekniker.

Vem söker vi?

Vi söker kille eller tjej som är vetgirig och serviceinriktad. Du måste vara intresserad av att ta dig an problem och svårigheter, se det som en utmaning att lösa dem med passion och engagemang. Det är viktigt att du ”bryr dig om” kunden och har en positiv attityd. Du skall ha ett öppet sätt samt en vilja att komma framåt. Vi värdesätter drivkraft, engagemang och ärlighet.

Ansökan

Välkommen med ansökan och meritförteckning senast den 28 februari.
Eventuella frågor om tjänsten besvaras av Maria Norresjö, 036-39 57 57
Ansökan skickas till cv@concept.se 

  • cybex
  • concept2
  • octane_fitness
  • woodway.png
  • wattbike.png
  • tanita
Produkten har lagts i kundvagnen