Hoppa till innehållet

Välj Privatkund eller Företagskund

Företagskund Privatkund
Priser EXKL. MOMS
KUNDVAGN (0)

Servicetekniker Jönköping

Vi förstärker och söker en servicetekniker till vår verksamhet i Jönköping med omnejd. Dina arbetsuppgifter blir allt från avancerad felsökning och förebyggande underhåll till installation och kundkontakt. Huvuddelen av dagen består av arbete ute på fältet. Till din hjälp har du tekniker i Jönköping och resterande landet samt support och koordinator i Jönköping.

Concept Träningsredskap AB ingår i en koncern med en omsättning på 180 Mkr. Vi är 50 anställda och har haft en stark tillväxt de senaste åren. Vi jobbar med träningsredskap till gym, företag, kommuner, föreningar och privatpersoner. Concept har huvudkontor och lager i Jönköping och lokalkontor i Stockholm, Göteborg, Helsingborg och Skellefteå. Concept finns även i Norge och Finland.

Vi erbjuder dig ett fritt arbete under ansvar i en organisation där service är prioriterat. Det är kundens önskemål som styr vår dag. Tjänsten ska tillsättas i augusti 2018. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från träningsbranschen och kunskap som servicetekniker. Arbetet innehåller felsökning inom elektronik och mekanik. Du bör inte vara rädd för att ta i då det är ett fysiskt krävande arbete. Körkort samt kunskap i engelska är ett krav. God kundkontakt, lösningsorienterad och planeringsförmåga efterfrågas. Övernattning på annan ort sker med jämna mellanrum.

Att jobba som servicetekniker på Concept

Vi levererar träningsutrustning av hög kvalité till gym, företag, räddningstjänst, kommuner m.fl. Dessa redskap är precis som en bil - de behöver tillsyn, underhåll och service. Detta uppdrag sker i princip uteslutande ute på plats hos respektive kund. Som servicetekniker kommer du att jobba med såväl styrketräningsmaskiner som konditionsprodukter. Det innebär allt från enkel mekanik till relativt avancerad elektronik och allt däremellan.

Vem söker vi?

Vi söker kille eller tjej som är vetgirig och serviceinriktad. Du måste vara intresserad av att ta dig an problem och svårigheter, se det som en utmaning att lösa dem med passion och engagemang. Det är viktigt att du ”bryr dig om” kunden och har en positiv attityd. Du skall ha ett öppet sätt samt en vilja att komma framåt. Vi värdesätter drivkraft, engagemang och ärlighet och sätter kunden i fokus. Lär känna oss på concept.se

Ansökan

Välkommen med ansökan och meritförteckning. Löpande urval sker.
Eventuella frågor om tjänsten besvaras av Maria Norresjö, 036-39 57 57
Ansökan skickas till cv@concept.se 

  • cybex
  • concept2
  • octane_fitness
  • woodway.png
  • wattbike.png
  • tanita
Produkten har lagts i kundvagnen