Hoppa till innehållet

Välj Privatkund eller Företagskund

Företagskund Privatkund
Priser EXKL. MOMS
KUNDVAGN (0)

Driven säljare Stockholm

Vill du vara med och sälja träningsutrustning med Concept Träningsredskap och inreda framtidens attraktiva träningslokaler?

Concept Träningsredskap AB är Sveriges största leverantör av träningsredskap och ingår i en koncern som omsätter ca 150 MSEK. Vi är 55 anställda och har vårt huvudkontor i Jönköping. Våra lokalkontor hittar man i Stockholm, Helsingborg, Skellefteå, Göteborg samt i Norge och Finland. Concept vill alltid ligga i framkant och med kunskap och passion som nyckelord. Vi jobbar dagligen med stora upphandlingar, leveransavtal, återförsäljare, privatpersoner, företagsgym och rehab. För oss är alla kunder lika viktiga. 
 

Driven säljare till Stockholm norr/väst

Vi söker en hungrig och driven säljare med inriktning Stockholm norr/väst. Har du tidigare erfarenhet av försäljning, mycket energi och vilja, och är duktig på att bygga relationer så kanske det är dig vi söker. Försäljning för dig är god service och att dagligen bygga affärsmässiga relationer. Du är självklart van vid att arbeta med CRM och är bra på att följa upp dina kunder. Vi lägger stor vikt vid din personlighet vilket gör att vi inte är främmande för en junior-säljare med stor vilja att lära efter hand. Erfarenhet av lösningsorienterad försäljning med på förhand bokade kundbesök är dock meriterande. Viktigt för oss är att du är duktig på att skapa och behålla relationer och utveckla affären tillsammans med kunden. Du är strukturerad, men också flexibel, vilket krävs på vårt kontor i Stockholm. Du skall kunna påvisa detta genom ett disciplinerat arbetssätt och genom att planera och strukturera din tid för bästa möjliga effektivitet. Övernattning förekommer.

Concept är en långsiktig och trovärdig partner som genom sitt arbetssätt vunnit mycket framgång på marknaden. Vi är ett drivet företag med hög noggrannhet och vi är duktiga på att göra rätt saker vid rätt tillfälle. Vi brinner för träning, hälsa och att ha kul på jobbet.

Vi vill med vårt koncept också bidra till ökad livskvalitet.

Kontakt
Frågor om tjänsten ställer du till Försäljningschef Thomas Hallberg på mail thomas.hallberg@concept.se.

Skicka din ansökan till:
Concept Träningsredskap AB
Huskvarnavägen 78
554 54 Jönköping

Märk din ansökan med: ”Ansökan sälj”
Eller maila till: thomas.hallberg@concept.se
Ansökningstiden pågår till 2018-08-31.

Välkommen med din ansökan.

  • cybex
  • concept2
  • octane_fitness
  • woodway.png
  • wattbike.png
  • tanita
Produkten har lagts i kundvagnen