Hoppa till innehållet

Välj Privatkund eller Företagskund

Företagskund Privatkund
Priser EXKL. MOMS
KUNDVAGN (0)

Wattbike Atom

2018-06-04

Wattbike väljer Sverige och Concept Träningsredskap som första land och distributör att sälja sin nya prisbelönta indoorbikemodell Atom.

pdf_icon.jpg Wattbike Atom Manual

Efter succén av Wattbike Pro och Trainer modellerna så lanserade engelska tillverkaren Wattbike Ltd den nya cykelmodellen Wattbike Atom som tog hemmamarknaden med storm och efterfrågan för försäljning utanför England genom sitt distributionsnät växte sig stort.

Wattbike har tagit beslutet att Sverige och Concept Träningsredskap ska bli det första land och distributör som får börja sälja den nya Atom modellen till privatmarknaden från och med den 4 juni i år. Denna modell kommer också kompletteras med en kommersiell modell 2019 och därmed också kunna erbjudas till gym och cykelstudios.   

Wattbike Atom är nästa generations smartbike som är riktad mot den växande online cykel segmenten. Den har kopierat den tidigare versionens datanoggrannhet men uppgraderats med nästan en obegränsad uppkopplingsmöjlighet mot tredje parts plattformar och appar där förprogrammerade banor, pass och konditionstester kan kontrollera motståndet på cykeln per automatik samt att cyklistens smartphone eller surfplatta fungerar som huvudenhet istället.

Concepts och Wattbikes Senior Brand Manager för Skandinavien, Johan Hellström säger
”-Det är givetvis smickrande att Concept valts att bli den första distributören som får sälja Atom till sin hemmamarknad, men skönast är nog känslan att vi nu kan tillgodose den stora efterfrågan på Atom som finns idag samt att vi får möjlighet att uppgradera och bredda produktutbudet även för det privata marknadssegmentet”

För mer information och köp av Wattbike Atom, klicka klicka här  
Distributör för Wattbike i Norden är Concept Träningsredskap

 

wattbike_atom_1.jpg


wattbike_atom_2.jpg

wattbike_atom_3.jpg
 

  • cybex
  • concept2
  • octane_fitness
  • woodway.png
  • wattbike.png
  • tanita
Produkten har lagts i kundvagnen