Hoppa till innehållet

Välj Privatkund eller Företagskund

Företagskund Privatkund
Priser EXKL. MOMS
KUNDVAGN (0)

Vi söker lagermedarbetare

2018-04-23

Concept söker nu en driven medarbetare till lagret på Torsvik i Jönköping.

Vi söker lagermedarbetare till Concept

Trivs du med ett fysiskt arbete och tycker om att ta egna initiativ? Har du truckkort och har ett intresse för träning och hälsa? Då kan det här vara tjänsten för just dig! Just nu söker Concept Träningsredskap en lagermedarbetare som vill arbeta heltid på deras lager i Jönköping. Sök tjänsten redan idag då vi arbetar med löpande urval!

Om tjänsten

Academic Work söker för Concept Träningsredskaps räkning en lagermedarbetare. Concept är ett företag som är marknadsledande i norden med träningsredskap inom gymbranschen. Tjänsten är placerad i deras nya moderna centrallager i Jönköping som är i en spännande tillväxtresa.

Du kommer att vara en del av ett team som idag består av två personer och har en plats ledig. Som lagermedarbetare kommer du att vara med i hela lagerkedjan, från plock till in- och utleverans. Är du intresserad av träning har Concept Europas största fitness showroom som du som anställd självklart får använda!

Du kommer i början att få en introduktion av din närmsta chef och kollegor, för att få en inblick i arbetet och arbetsuppgifterna.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Concept . Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig minst 6 månader. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet finns möjlighet att bli rekryterad direkt hos Concept.

Arbetsuppgifter

Som lagermedarbetare kommer du arbeta med det som dagen bjuder på och du ska inte vara rädd för att ta egna initiativ. Du kommer att arbeta med hela lagerkedjan som innefattar plock av mindre produkter och även med truck för större maskiner. Du kommer även ta emot inleverans och planera utleveranser. På plats finns också en person som arbetar med att göra i ordning begagnade produkter och maskiner där du kan komma att hjälpa till när det behövs.

Du kommer till exempel att:

Plocka produkter och administrera med hjälp av en handdator
Truckkörning
Ta emot inleveranser och planera utleveranser
Tjänsten passar dig som vill arbeta i en roll där det är viktigt att du är flexibel då det förekommer att vara behjälplig och utföra de uppgifter som behövs på lagret.


Vi söker dig som

Innehar A1 och B1 truckkort
Körkort B
Goda kunskaper i engelska i tal och skrift
God datavana

Det är meriterande om du har:

Truckkort B3
Intresse för hälsa och träning
Rollen kräver att du är driven och engagerad i ditt arbete och inte har några problem med att ta egna initiativ. Som person tycker du att träning är roligt och ser relationen och samarbetet till medarbetare som en viktig del i arbetet. Du är flexibel och kommer in på arbetsdagen med energi samt är positiv och glad.

Övrig information
 

Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 7.00-16.00, 7.30-16.30
Placering: Jönköping

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Concepts önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Sök tjänsten här hos Academic Work

 

 

 

 

 

  • cybex
  • concept2
  • octane_fitness
  • woodway.png
  • wattbike.png
  • tanita
Produkten har lagts i kundvagnen