Hoppa till innehållet

Välj Privatkund eller Företagskund

Företagskund Privatkund
Priser EXKL. MOMS
KUNDVAGN (0)

Driven Säljare

2017-06-02

Concept söker nu en hungrig och driven säljare för försäljning mot Västsverige

Driven försäljare till Concept


Concept Träningsredskap AB är Sveriges största leverantör av träningsredskap och ingår i en koncern som omsätter ca 150 MSEK. Totalt är vi 55 anställda med huvudkontor i Jönköping och lokalkontor i Stockholm, Helsingborg, Skellefteå, Göteborg samt i Norge och Finland. Concept strävar efter att alltid ligga i framkant där kunskap och passion är nyckelord. Våra kunder är gym, kommuner, landsting, hotell/konferens och företag.

 

Är du en ung, energirik och driven person som vill vara en del av Concept Träningsredskap, sälja träningsutrustning och samtidigt inreda framtidens attraktiva träningslokaler? Concept Träningsredskap söker nu en hungrig och driven säljare för försäljning mot Västsverige.

Vi söker dig som gärna har någon form av tidigare erfarenhet av försäljning, har mycket energi och vilja att lära och komma framåt samtidigt som du kan uppvisa resultat och bra utveckling. Försäljning för dig är god service och att dagligen upprätthålla och bygga goda relationer med dina kunder.

Du ser vikten av kunduppföljning och du är en person som är social och utåtriktad med ett ständigt leende på läpparna vilket bidrar till att du har lätt för att skapa och bibehålla kundrelationer. Du har ett naturligt driv och det är därför en självklarhet för dig att leverera och prestera efter uppsatta mål.

Tjänsten kan antingen utgå från Jönköping eller Göteborg och det är framförallt i Sydsverige med betoning på Västsverige som arbetet sker. Du kommer vara en del av ett starkt säljteam som stöttar och hjälper varandra och där du har möjlighet att lära och växa.

Tjänsten innebär en del resor och övernattningar ingår ett par gånger i månaden. I regionen har vi befintliga kunder men mycket av arbetet innebär att identifiera nya kunder. Du säljer inte enbart våra produkter utan du bistår även våra kunder efter hand med ritningar, nyckeltal, kalkyler och vision - allt för att göra kunden så framgångsrik som möjligt med vår stöttning.

Vi lägger stort värde i att du har rätt personliga egenskaper och är därför inte främmande för en junior säljare med stor vilja att lära efter hand. Det är dock starkt meriterande om du har vana av lösningsorienterad försäljning och/eller erfarenhet av uppsökande försäljning med egen bokning av kundbesök.

Concept är en långsiktig och trovärdig partner och har genom vårt arbetssätt vunnit mycket framgång på marknaden. Vi är ett entreprenöriellt drivet företag med hög noggrannhet som är duktiga på att göra rätt saker. Concept brinner för träning, hälsa och att ha kul på jobbet och vill med vårt koncept bidra till ökad livskvalitet. Drivkraft, kundfokus, kunskap och passion har sedan starten 1993 varit ledorden och de är fortfarande idag självklara för Concepts sätt att arbete och agera.  

Är du sugen på en rejäl utmaning i ett företag fyllt av passion och glädje? Då kan det här  jobbet vara något för dig! Ansökningarna sköts av Acconia. För mer information om denna tjänsten kontaktar du: Julia Nelson, 036-389000

Logga in eller skapa konto för att söka den här tjänsten!

Skicka in en intresseanmälan (svara ja på frågan om tillåtelse att öppna program)

 

  • cybex
  • concept2
  • octane_fitness
  • woodway.png
  • wattbike.png
  • tanita
Produkten har lagts i kundvagnen